Prezantimi i programeve të AADF – së në Fakultetin e Shkencave të Natyrës (FSHN), Universiteti i Tiranës (UT)

Në datën 18 nëntor, në mjediset e Fakultetit të Shkencave të Natyrës (FSHN) të Universitetit  të Tiranës u zhvillua sesioni informues rreth programeve të edukimit që AADF – ja ofron në Shqipëri.

AADF – ja prezantoi mundësitë për ndjekjen e praktikave profesionale dhe studimeve “Master” në SHBA, angazhimin e profesionistëve shqiptarë me punë në institucione shtetërore, Programin e Bursave për Akademikët nga Diaspora, si dhe edicionin e katërt të Konkursit të Punimeve Kërkimore.