Konkursi i Punimeve Kërkimore – Shpallja e fituesve

Konkursi i Punimeve Kërkimore

Projekti CleanScore në kuadër të financimit të abonimit të librarisë digjitale JSTOR në universitetet publike të Shqipërisë zhvilloi Konkursin e parë me Punime Kërkimore. Ky konkurs u shtri në të gjithë universitetet e Shqipërisë dhe pati një numër të lartë aplikimesh. Studentët të cilët përmbushën kriteret dhe u kualifikuan për vlerësim nga komisioni janë si më poshtë:

 1. Klementina Kuqja – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Ekonomisë
 2. Arjela Mërkuri – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Ekonomisë
 3. Silva Bashllari – Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë – Fakulteti i Ekonomisë
 4. Lidia Reci – Universiteti Aleksandër Moisiu Durrës – Fakulteti i Edukimit
 5. Brahim Tusha – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Shkencave Sociale
 6. Romina Lama- Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Shkencave Sociale
 7. Selina Como – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Drejtësisë
 8. Nosiana Burnazi – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Drejtësisë
 9. Elisa Toçi – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Drejtësisë
 10. Klubi i Dramës – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Historisë dhe i Filiologjisë
 11. Eriola Breçani – Universiteti Europian i Tiranës – Fakulteti i Ekonomisë
 12. Joel Bedulla – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Gjuhëve të Huaja
 13. Anxhela Noka – Universiteti Aleksandër Moisiu Durrës – Fakulteti i Edukimit
 14. Aleksandra Saracaj – Universiteti Aleksandër Xhuvani Elbasan – Fakulteti i Ekonomisë

Komisioni i vlerësimit u përbë nga pedagogë të universiteteve të ndryshme:

 1. UT – Eralda Methasani
 2. UT – Etis Jorgji
 3. UT – Meljana Bregu
 4. UT – Dorentina Hysa
 5. ULGSH – Albana Boriçi
 6. UFSNK – Benita Stavre
 7. UAXHE – Elvira Fetahu
 8. UAMD – Manola Myrta
 9. UBT – Gentjan Çera
 10. UEÇGJ – Gëzim Rredhi

Në datën 30.06.2021 në ambientet e qendrës Protik u zhvillua ndarja e Çmimeve në bazë të llogaritjes së pikëve të vlerësuara nga komisioni. U vendos për 1 çmim të parë, 2 çmime të dyta dhe 3 çmime të treta. Fituesit e konkursit janë si më poshtë:

 • Çmimi i parë: Klementina Kuqja – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Ekonomisë
 • Çmimi i dytë: Arjela Mërkuri – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Ekonomisë
 • Çmimi i dytë: Silva Bashllari – Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë – Fakulteti i Ekonomisë
 • Çmimi i tretë: Lidia Reci – Universiteti Aleksandër Moisiu Durrës – Fakulteti i Edukimit
 • Çmimi i tretë: Brahim Tusha – Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Shkencave Sociale
 • Çmimi i tretë: Romina Lama- Universiteti i Tiranës – Fakulteti i Shkencave Sociale