Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit për zbatimin e Projektit CleanScore

Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit për zbatimin e Projektit CleanScore

Sot më datë 19 Prill, në ambjentet e Kolegjit Universitar Luarasi, Fondacioni Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF) i përfaqësuar nga Bashkë-Drejtoret Ekzekutive Z. Aleksandër Sarapuli dhe Z. Martin Mata dhe Kolegji Universitar Luarasi i përfaqësuar nga Rektori i Universitetit Z. Arben Malaj, nënshkruan Memorandumin e Mirëkuptimit për zbatimin e Projektit CleanScore.

Na ndiqni: